Thursday, December 12, 2013

الأرز الأحمر بصلصة الطماطم

: المكونات *

أرز مصري مغسول ومنقوع
بصلة مفرومة
طماطم معصورة
صلصة طماطم 


: الطريقة *

 نقدح قليل من الزيت
و نشوح فيه البصل


 لتسوية الأرز 
نضع المقدار المناسب
 من عصير الطماطم مع الماء 




نضيف عصير الطماطم والصلصة للبصل
و نضيف البهارات الملح والفلفل


نتركه حتي يغلي ونضيف الأرز



بعد أن يشرب الأرز الماء
نضع الشياطة
ونتركه علي نار هادئة
حتي يستوي

ونقدمه مع السمك المقلي
او مع صينية السمك

والف هنا وشفا :)





No comments:

Post a Comment